Cermax

Uw partner in constructie

Over CERMAX

Eind 2018 is Hermans van den Bossche Machinery bv gestopt en zijn de vennoten zelfstandig verder gegaan. Hierdoor gaat Rudy Hermans verder met cermax verder onder de naam Cermax BV

In 2008 werd de Belgische producent van transportbanden CERMAX bij ons bedrijf gevoegd, hiervoor werd een aparte werkplaats bijgebouwd. Per 1 augustus 2012 werd besloten om de mechanisatieafdeling te verkopen. Na die datum worden alleen nog maar CERMAX producten gebouwd, inmiddels hebben meer dan 600 machines de weg naar tevreden klanten gevonden.

CERMAX bekend van de onderlosser en allerlei transportbanden, bouwt nu ook een stortbakken. Het gaat hier niet over massaproductie, maar dit verklaart de filosofie van ons bedrijf; kwaliteit gaat voor kwantiteit. Er worden ook machines gebouwd volgens de wensen van de klant, dit zijn vaak machines voor specifieke toepassingen.

Inmiddels bouwt Cermax naast de bekende transportbanden , stortbakken en hallenvullers. ook maat werk voor de industrie het hele product wordt in huis ontwikkelden en gemaakt.